Snart klar logg!

Äntligen är jag snart klar med den här förbannade loggboken. Jag förstår inte syftet jag tycker boken är ful. Jag skriver slarvigt i boken och jag kommer ändå inte få bra betyg på projektet. Ändå sitter jag här och har gjort det hela kvällen med näsan precis över ett papper med ränder som luktar bläck. Hela min högra hand är blå och grå (blå från bläckpennan och grå från blyertspennan, eftersom det helst ska se ut som att jag har skrivit allt på olika dagar)

Nu är det snart över i vilket fall. Bara resten kvar.

Då ska jag mysa ned mig i sängen och sova ääända till sju imorgon bitti. Yeah, sju-sovare.
 
Okej, sorry födelsedagsbarnet: 22 maj. Där har du det!  

image350
Min sjukaste fylla i mitt liv.
Det kan ni nästan gissa om ni kollar på kortet och mina oförklarliga dansmoves. Alla andra förbereder sig för kort-pose. Vad gör jag? Svar: Robotdansen. Varför liksom? Gud vad jobbig jag var den kvällen. Dessutom var det typ första gången jag träffade alla andra på bilden, utom ida. Lite nervig kanske?
Det fina halsbandet som hänger runt  halsen: Borta. Den tröjan som jag hade när jag gick hemifrån: Fanns inte kvar när jag vaknade. Idas linne: Bandet sprack. Mitt förskräckliga kissie-löshär hängde ungefär vid mina vader när jag vaknade.  Den explorerflaskan som står på bordet. Updrucken. Av? MIG, endast mig nörsköljd med vin.
 


Kommentarer

Kommentera gärna :)

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentera här:

Trackback