Sommarfest

Det var en lyckad kväll igår. Picassovinet slog till med lite mer kraft än vanligt och därför blev det lite för mycket av det goda, fyllan alltså. Om jag gjorde något opassande kan någon gärna få fylla i mina minnesluckor som finns spridda under kvällen.
 
Jag träffade många gamla vänner och många nya. (Förhoppningsvis.) Massor med söta och trevliga tjejer gjorde så att min kväll blev rolig och lyckad!
Tyvärr har jag glömr usb sladden hos pappa så bilder kommer senare

Imorse, fortfarande på ostadig ben, (bakfull) befann jag mig hos sömerskan och testade min klänning för andra gången. Jag är tveksam. Till modellen, färgen gillar jag. Men om jag kunde ändra modellen så skulle jag. Det är för sent nu dock. 

Nu ska jag fortsätta med min effektiva pluggningsmetod: Läsa tre meningar i psykologiboken och sedan somna, vakna upp läsa tre tader till, somna, vakna och få panik. Jag kan lära den som är intresserad av min metod: Se till att ha ett prov (gärna dagen efter du börjar plugga) Var ute och festa dagen innan och bli full, ett plus i kanten om du är sjuk. Börja läs i boken på morgonen dagen efter partykvällen. Så, inte så svårt. 

image340
Jag vill tillbaka till igår och sitta i solnedgången
med ett glas rosevin och prata.

   

Kommentarer

Kommentera gärna :)

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentera här:

Trackback