Chanel no 5

Titta Cateoss vad jag såg när jag gick förbi den söstaste butiken med vintage saker i Söderköping.


Favoriten... Fattas bara en röd ros i bröstficka. Sen är man redo för utmaning!


Kommentarer
Postat av: sanna

Hallå, var har du tagit vägen? :)

Postat av: Cate Moss

Va? Har de en vintage-butik i Sörping? Hmm... hur ska jag klå det där nu då?! Skulle väl vara om jag poserade med självaste Nicole Kidman - parfymens ansikte! Det ska jag nog lösa ska du se lilla Märta blink-blink



Jag känner också att mängderna blogginlägg börjar dala. Det roliga är att när jag skriver massor får jag skit för att jag inte gör något annat än bloggar och när jag skriver sällan får jag skit för att mina läsare känner sig negligerade, så vad göra? En gång tog jag mig en bloggpaus på 5-6 månader. Det var skönt!



Ja men det är ju det som är grejen! Jag börjar tro att jag tyckte att parfymen doftade så gott för att flaskan var snygg för när jag senare gick för att kika på den doftade den inte alls som jag mindes - nej det var en stor besvikelse! Typsikt! Nu vet jag inte vad jag ska önska mig i julklapp längre! Vad önskar du dig i julklapp?... Dags att skriva lista snart vet du! Ju snabbare den kommer till Tomten desto större chans att hans läser din lista först = du kommer att få allt där på! Annars hinner han inte!



Då ska jag lägga in 90200 som kortnummer på telefonen om det skulle hända något! Eller vänta nu? Hur ringer man till Telia och säger att det är fel på telefonen om den är trasig... skuuuumt! Min kompis Johan jobbade där en gång! Det var skitkul. Han jobbade alltid natt så ibland köpte vi typ hämtmat och godis och hyrde film och kollade på film där! Sedan åkte vi kontorsstol ned för alla backar.. haha. Det var tider det! Brukar du göra så :)



Haha... jag blev så full i skratt när jag läste "emne"... det ser så fult ut... "eeemnee". Du är lite tokrolig!



Ja äääntligen är han frisk! Jag tror att han låg och sov i tre dygn faktiskt! Men nu är han piggare än någonsin!



Ja visst stava det "tuned"! Jag visste att du borde bli lärare!



Vi hörs om tre dagar då... då det typ tar så lång tid att läsa igenom allt jag skrivit!



Chanel No.5 - 4:evar in ma heart!



2008-10-01 @ 16:26:20
URL: http://www.catessecret.blogspot.com/

Kommentera gärna :)

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentera här:

Trackback