Oh nej!

Nu läste jag något som vara ganska kul.

En nackdel med att Obama är president: 
Nu kan man inte spela neger och president längre.


He heeee. Nämde jag att jag var övertrött?

Kommentarer
Postat av: Timmy

Kan man väl, mycket bättre nu, för de spelar ingen roll vilken placering man kommer på nu för man vinner ändå:)

2008-11-13 @ 14:10:35
Postat av: sanna

Haha:)

Vad ska man göra när man kommer till jobber 06.45? Jo, telia toa och lite kort, haha!



Vet inte, vad tycker du? Nästa vecka? Puhh

Postat av: Jenny

haha ja det verkar vara det!!!

Nej jag vet, bara för att man vill vara tränad betyder ju inte det att ja ska bli av med ALLT fett på kroppen!!:)

2008-11-13 @ 18:07:40
URL: http://jennynilsson.blogg.se/
Postat av: Kattkiss tydligen

Whaaaat, haha?

Var det du som skrev på bloggen nyss?

Det kändes sjukt flummigt!

Antar att du är så-hääääääär road eller något.

Då brukar jag bli likadan nämligen.

Jag har precis ätit tomat & mozzarella med Aledan och nu tittar han på Heroes men jag har redan sett det så jag sitter och surfar och försöker luska ut hur bra silvershampoo jobbat på mörkare hår. Har vissa rödaktiga parter jag vill ta bort uää. Eller orange kanske man skulle säga. Hatar orange!



Sitter också och tittar på mina naglar som är på tok för långa. White trash typ. Hade inte tänkt på att de växt så mycket förrän jag såg mina händer på bild.. häxa. Så det kanske blir en filning på dem. Nej, inte kanske. Jag ska fila ner dem.



Exakt det där med neger och president diskuterade vi för några dagar sedan. Så vi har döpt om det till White trash eller President. Man kan ju också köra neger eller kung om man är rojalist. Och det är jag litegrann heja kungen.



Hoppas inte du att Vickan abdikerar så hon kan få gifta sig med sin Daniel så lillprisen Carl-Philip blir kung. Det vore något! Fast jag gillar inte hans flickvän något vidare. Emma... låter inte som en drottning direkt. Vi får hitta någon annan potentiell drottning.



Vem tycker du han skulle passa med?

2008-11-13 @ 19:11:18
URL: http://www.catessecret.blogspot.com/
Postat av: Sherlock Holmes

Jaaa men det är ju så det är såklart!

Nu har jag lagt ihop ett och ett annat döh martejna!



När Sverige, 1980, inskaffade lagen om att kungahuset skulle ha full kognatisk tronföljd (alltså att först födde blir tronföljare) blev Kungen rätt sur över det. Han ville väl så klart att C.-P. skulle bli Kung. Så därför vägrar de nu låta Victoria gifta sig med Daniel just för att de vill att hon ska abdikera så att kungen får som han vill - Carl Philip som kung. Victoria är ju över 30 år stackarn och hon får gång på gång var tärna på sina vänners bröllop. Det är verkligen något lurt med det hela!



Eller vad säger du.. dr.Watson

2008-11-13 @ 19:21:50
Postat av: Cocopuff

Åh gud vilken frihet! Nu är de bara lite vitt på naglarna som syns och det är som att dansa vals på tangentbordet.



Haha, jag vet jag blev lite ivrig där då jag trodde att jag gjort årets upptäckt. Jag funderar på att ringa skvallertidningarna direkt.

Vad jag menade var bara:

Jag tror att kungen vill att Carl-Philip ska bli kung. Något som endast är möjligt om Victoria abdikerar/överlåter tronen till nästa kungabarn.



Ett sätt att få henne att abdikera/överlåta tronen på skulle vara om kungahuset förbjöd Victoria och Daniel att gifta sig genom att säga att Daniel inte passar som "kungligt material".



Följden av det skulle vara att Victoria säger upp sig som drottning. Hon får då gifta sig med vem hon vill men blir tyvärr "dödlig" på köpet.



Om Victoria gifter sig får också Madeleine gifta sig. Något som är omöjligt nu då den yngre inte får gifta sig före den äldre.



Victoria får gifta sig med sin Daniel, Carl-Philip blir Kung, Madeleine får gifta sig med godbiten Jonas, Kungen blir nöjd... alla är nöjda och glada.



Är du med nu då darling?



Ja jag funderar på att gå till en frisör och lägga i en gråare toning.

Röttlätt hår är supervacker, absolut. Men inte på mig tyvärr! Jag är så röd i ansiktet så då blir liksom hela jag röd. Inte så tilltalande :D



Händer för skojsigt i helgen då? Ska du ut och kasta drinkar :)



2008-11-13 @ 20:05:28
Postat av: Catta

Va trevligt att du tycker det! :D

Jag som tyckte att jag "tråkat" till mig lite såhär på höstkanten.



Ja, men så länge de är hela och rena är det helt ok. Skippa nagelsmycken och så också... det är ju sjukt porrigt, haha. Tänk om du har ett nagelsmycke nu... pinsamt.



Ja Vickan kanske har några fan här ute i landet. Tråkigt bara att vi inte kommet att få någon kung. Aa, jag ringde till Svensk Damtidning men hon som dejtar Carl-Philip var tydligen mycket viktigare just nu. Jag skulle ringa tillbaka om en vecka då folket tröttnat på henne.



A, nä jag vet inte. Vissa slingor känner jag bara ser ut som koppar och det skär sig mot ansiktet. Borde egentligen låta håret vara så det är starkt och fint till bröllopet.



Men martäääjna. Läser du inte man andra blogg ;). (Ofta man har två bloggar.. känner mig lite mobbad)

Där har jag skrivit om vilken frisyr jag vill ha. Jag vill ha något enkelt. Min klänning kommer ju att vara så prålig och man vill ju inte se ut som en turk-brud. Länkar till andra bloggen i URL:en.



Haha.. ser du ut som en munk nu. Hett!

Jag tror ditt hår är fint.. man är så självkritisk hela tiden. Jag tex förstår inte hur du kan tycka att mitt hår är fint. Stripigt och livlöst och det blir aldrig längre. Kanske skulle klippa lugg...

Aldrig nöjd.



Klart du kan vara spänd, haha. Det är ju jättekul med bröllop. Du kan ju gissa hur spänd jag är.. ligger sömnlös om nätterna ibland.. hua, hua.



Har inte sett "Låt den rätte komma in" men jag vill gärna... brukar inte gilla svensk film så mycket men trailern var ju obehaglig.



Hörrö.. nu har jag läst det där om negern typ 4 gånger, haha och även om det är typ lika spännande varje gång börjar en liten del av mig tröttna. Skriv en dikt om vädret eller något.



KRAAAAAAAAAAM från Catten, Murklan & Våfflan på Trädgårdshotellet!


Kommentera gärna :)

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentera här:

Trackback