Julpresent!
Titta vad jag fick av min chef idag! En ros och ett julkort. Av en av de gamla
godingarna på telia fick jag en handgjord chokladpralin eftersom hon ska gå
i pension... Sött va? :)

Kommentarer
Postat av: beccis

Ohh va härligt! Vilken julklapp att få åka iväg :) Hoppas att du får en bra jul och nyår down under

Hade bra puss

2008-12-19 @ 13:30:12
Postat av: 3-barnsmamman!

Hej kära du!

Ja, jag måste hålla med om att topparna är silkeslena men jag hatar den här längden som är nu. Den är varken lång eller kort utan ser ut att passa en 3-barnsmamma över 35. Det enda som fattas är den utväxta permanenten i topparna. Huuuua!Just nu försöker jag att undvika alla speglar och känner inte för att träffa folk. Jag är barnslig jag vet - men detta drastiska beslut var helt ofrivilligt. Hahaha... varsågod och skratta!Alexander var tvungen att köra hem mig från julgransförsäljningen då jag satt och tittade mig i backspegeln hela tiden med gråten i halsen. Så nu sitter jag framför datorn och flyr verkligheten!

Haha, är jag "fröken överdriv" eller vad?!Hur som helst, på nyår ska vi vara här ute i Ankeborg. Jag har inte en aning om ifall det kommer bli årets fest men jag hoppas det. Många bekanta kommer att vara med och om alla är på humör är det bara att låta champagnen föda, inte sant ;). Jag tänkte ha på mig peruk.Du är så himla flitig. Jag har inte gjort många knop denna höst måste jag erkänna. Men jag kommer ha en del att göra i vår så jag vilar upp mig.Hmmm... jag känner ju inte någon ut av dem men jag kan ju svara lite generellt!

Mamma: Mammor brukar ju oftast ha det mesta så en upplevelse kanske är populär typ som en ansiktsbehandling eller massage eller liknande.

Pappa: Kanske någon cd-skiva med lugna favoriter han kan sjunga med till på jobbet fnizz. Eller en fin slips är ju klassiskt.

Syster: Något personligt som symboliserar er. Kanske en scrap-book/album med fina minnen, bilder och annat gott från er uppväxt men som fortfarande har plats för nya minnen.

Pojkvän: Svårt! Haha, det enda jag kommer på är kalsonger och strumpor och parfym.Jag är dock helt övertygad om att du kommer på bättre idéer och redan har ngn svag aning om vad de vill ha. Lycka till nu och god jul :)Kramelikram

Postat av: sanna

Marty! Tack för i fredags det var verklgien en mysig lilljul. Jag har haft på mig linnet jag fick av er sen dess. Fast igår när Ellen hade åkte hem upptäckte jag en liten spyfläck på det! Blev jätteledsen eftersom jag hade planerat t leva i det resen av veckanL(

Det är lite tråkigt att vi inte ska fira den riktiga julen också... Det hade varit kul!

Har du fått ngt pirr än?

Pusss söta du

2008-12-22 @ 09:14:18
URL: http://sannie.webblogg.se/
Postat av: Sandra

hoppas ni får världens mysigaste resa!!!! Är så avis. pussa hedvig från mig och wilmer!!

2008-12-22 @ 11:47:03
URL: http://sandranilsson.blogg.se/

Kommentera gärna :)

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentera här:

Trackback