Kirby

Igår var vi alla hemma i huset helt chockade över den man i 60 års åldern som kom hem till oss. Vi hade blivit informerade om att en mattstädare skulle komma hem till oss och gratis tvätta en valfri matta.

Varför inte, liksom?


Mannen kliver in i vårt hus vid 18 på kvällen och vi visar vilken matta vi hade tänkt oss att vi skulle få rengjord. Då drar mannen fram en bronto-dammsugare och går runt ÖVERALLT i huset och visar denna dammsugares kapacitet. Annelie förljer tålmodig efter och kollar på, dammsugaren dånar så att invånarna i Afrika hör, pappa pratar i telefonen, jag springer runt och har panik för skolan och körkortet och Lisa försöker mitt i alla göra en avocadosås.


Sen låter mannen Annelie själv få testa och se hur underbar detta kärnkraftverk till dammsugare är. Han börjar gå in i pappas och Annelies sovrum och riva upp bäddningen och sängkläderna för att visa vad som gömmer sig i sängen. Sen kallar han in alla i huset så att vi ska se på hans små svarta trasor.
Hela tiden pratar han om maskinen com han tycker vi ska investera i, den kostade 32 000.

Mannen: "
Ska nu äta snart"

Vi:
" Ja, om några minuter"

Mannen:
" Okej, men det som ni ser här på trasan är kvalster och kvalsterbajs. Det finns i alla sängar och man kan bli allergisk mot det"

Jag tänkte; "Varför fråga om vi ska äta om han inte bryr sig om svaret och berätta ändå?"

TILLSLUT börjar han tvätta mattan. Han har då vistats i vårt hus i över två timmar och Annelie har inte hunnit äta för att han ska dra med henne överallt. Stackare! När mattan äntligen är klar är ändå inte mannen klar. Han stannar kvar i ytterligare en timme.

När han vid 21 står vid ytterdörren och ska gå hem avslutar han med att säga: " Jag är 1 poäng ifrån att vinna våran säljtävlning. Och om jag vinner kommer jag få åka till Köpenhamn på lyxresa och bo på fem-stjärnigt hotell. Jag känner att jag verkligen behöver den här resan. och om jag får sen blir jag glad. Och om ni köper den här maskinen så blir ni också glada. Jag kan fixa så att ni får den lite billigare. KÖP DEN!"

Starx efter 21 har vi lyckats köra ut honom ur huset och ringer runt till vänner för att varna dem för något som vi trodde var ett städbolag men egentligen var ett dammsugar-säljnings-bolag. 
Herregud, jag trodde vi var med i dolda kameran där ett tag. 

Nu ska jag fortsätta min fotografering på foto-kursen. 

/Martina158239-51
Synny och mert 06.
 


mobbad?

1. jag sitter helt ensam i skolan eller står.. Och VÄNTAR på min biologilektion, eftersom vi tydligen inte hade historia. Jag har alltså vaknat en hel timma för tidigt och gjort mig besväret att åka hela vägen till norrköping, för ingenting!

2. Jag pluggar varje minut. Robin sa igår att det är därför jag och han inte träffas. För att jag ska plugga. Detg låter ganska nördigt, tycker jag allt. Men ska man bli tandläkare så ska man..

3. Det är ett ÅR krav tills studenten, och jag har aldrig längtat mer efter en vit mössa, champange och en prinsesskänsla i en balklänning. 

Igår var det en stressig dag. Jag hann sminka Anna till balen så gott jag kunde och jag tyckte hon blev jätte fin! Jag fick två super fina nagellack, rosa&rött. Ett har jag på mig på mina kortklippta naglar just nu. Och jag är tiktigt nöjd!
 
Tillslut hann jag också färdigt med mitt nätdejting-arbete. Det var ett riktigt roligt område. Jag skapade mid till och med en liten profil för att försöka förstå hur det fungerar. Och under den tid jag hade min profil fick jag flera (skrämmande) förslag. Här är två smakprov. :)

♣Nr1.
Killen: "Jag har en fråga till dig, kort och gott. Vill du stå modell för mig. Jag är fotograf och DU får själv bestämma vad du ska ha på dig respektive inte ha på dig."

Jag tänkte: " Oj, vad generöst att jag själv får bestämma, men jag tror jag skippar det ändå."

♣ Nr2
Killen: "Jag har vunnit en resa till Kreta och jag undrar om du vill följa med. Avresedatum den 9 juli och hemresa den 16. Jag måste ha ditt personnr om du är intresserad. 
Anledningen att jag frågar är att jag inte har någon att åka med och att jag vill lära känna dig"

Jag tänkte: " Jag förstår att du är registrerad på en detingsajt om bristen att ta med sig någon på en resa är så stor. Jag har aldrig träffat dig. Förslag: Ta med dig en kompis?"

Dagens se fram emot

♥ På fredag blir Robin vuxen, för han ska flytta hemifrån, och jag får följa med!
♥ På fredag åker jag till sthlm på sudentskiva. + Gå ut i sthlm? Hoppas,hoppas.
♥ Nästa vecka slutar skolan och jag får njuta av två dagars ledigt innan jag börjar jobba. 

image56
Gotland 06. Ge mig SOMMAR

/ Märta


Årets första dopp!

Igår invigde jag havet för i år, genom att bada i det. Jag sprang i som en liten vilding och doppade håret och sprang upp. Sen sprang jag i igen. Och sen en gång till... :)

Helgen i Stockholm var mycket lyckad. Jag Hedvig Kristian och pappa var i lördags på söder och gick i udda affärer och åt  sjukt god mat. Efter den lilla stadsturen åkte vi till Värmdö, till småsötisarna och småjobbigarna Maja och Märta och deras snälla föräldrar Micke och Lotta.. Jag mådde.... inte allt för bra efter fredagens utekväll, särskilt inte när jag blev tvingad att hoppa studsmatta och leka cirkus.

På söndagen fick vi alla lite nya namn.. Adolf blev starke-adolf och Sanna Kurt. Hedvig fick heta lille-fia pch Kristian lilleman (det namnet verkade inte särskilt uppskattat). Själv blev jag ragge för en dag. Robin & Ragge. :)

Nu ska jag skriva vidare och sen ser jag fram emot en lite 3kilometers springrunda helt ensam i regnet. Men vad gör man inte liksom. ... :)

Äntligen ska jag träffa älsklingen också!

/Ragge

158239-46

Min dag som Tina

.. Det namnet är nogot som de i min klass (inklusibe gympalärare) har fått för sig att jag ska kallas. Jag gillar verkligen itne det namnet, men det varkar inte spela så stor roll...

Idag har det varit en friluftsdag. Den spenderade vi med frisks och svettis - ute gympa. Måste erkänna att jag itne var allt för aktiv. Men jag var däremot en riktigt stjärna på beach volley. :) Mitt lag vann överlägset hela tiden och det var världens teamwork mellan mig davis jonas och bäckis. TILLS jag sköt världens skott på stackars david. :(

Nu ska jag fira världens bästa pappa på hans födelsedag. :D 

Martina 

Kristiåkertillhimmelen

Den här helgen har haft sina toppar och dalar, men har varit oväntat lyckad måste jag säga.

Tordagen började dåligt och fortsatte dåligt men slutade desto bättre.
En middag och film kväll hos Anna. Jag gillade faktiskt filmen med Jessica Simpson, även om hon inte är min favorit, och jag inte fattade allt. :)
Kvällen slutade efter mycket prat hemma hos mikaela!

fredagen var det meningen att jag och mickis skulle sporta och förbereda oss inför beach07. Men det blev en runda på stan istället. Och sen fick vi stressa för att hinna till nyblivna 18åringen Ida. :)

Fredagens PLUS

♥ Kareoken :D
♥ Rosenbladsvinet
♥ Hemvägen, från aborreberg till robin. :)


Fredagens MINUS

♥ När jag skulle sätta håret bakom örat och höll i en flaska samtidigt och hällde ut det som fanns i flaskan över HELA ryggen. En nedriven tygtavla fixade det. :P
♥ När jag tappade mitt käraste halsband mellan två plankor.
♥ När Robin fick för sig att han skulle gå hem mitt under kvällen och jag inre var riktigt redo om man säger så.
♥ När jag la mig i sängen och insåg att jag inte kunde ligga kvar där. :P

När vi väl kom hem till Robin var min sista komentar " Vilka konstiga fåglar det är ute"

Jag sov hela lördagen och vaknade lagon tills det var dags att åka hem till mig och äta vårmiddag.

En mysig söndag avslutade hela min lilla långhelg. Jag testade på mina golfkunskaper och åt glass, kollade på film  och spelade x-box eller vad det heter. :) 


/Martina


Lättnad!

En påse med gråsten och hackat berg lyftes nyss från mitt bröst när jag äntligen (med stor hjälp av pappa) avslutade mitt otroligt roliga arbete om Wéimarrepubliken. (Tysklnad hette det under mellankrigstiden, för de som är intresserade:p)

Nu ska jag njuta av ungefär tio minuters fritid innan jag fortsätter med nästa ångestprojekt, en liten muntlige redovisning om John Stienbeck på engelska. De tio minuterna ska jag spendera genom ett telesamtal till Min Robin, om han har tid.

Jag ser fram emot morgondagen. Film och mat och mys med älsklingen. Det känns så länge sen. (Söndags) Haha.

Usch, vilket tråkigt inlägg. Bäst jag slutar och tar vara på min fritid. :P

/M

dissektion

....av en virtuell råtta. Det är det jag ska syssla med den närmanste timmen. kul. NOT!

Blä, nu har min lärare flått råttan. Jag spyr typ.

Nu måste jag tyvärr fortsätta.

Martina

sexparty och fred

Helgen var mycket lyckad trots alla små problem som har uppstått.

Fredagen:
♥ Bio med världens bästa syster! Spiderman 3 var efterlängtad. Blev iof liite besviken.
♥ Sova på soffan hos syster, med min älskling brevid. Väldigt nära.

Lördagen:
♥ En kort kort men viktig tur på stan med sis, jag fyndade en lite ballong kjol inför kvällen.
♥ En pinsam bussresa, fick tigga mig till att åka billigare eftersom det fattades 4 kronor. Det var inte lätt!
♥ En kortis hos mickis innan vi gick vidare till Becka.
♥ En tacomiddag med värsting bålen som flickorna hade fixat. :)
♥ Ett överraskningssexparty.. :D yeah. Jag gjorde allt mina fynd. :P
♥ Taxifärd till smedby. :D

På Elins och Simons fest var det trevligt. Och trevligare blev det när bålen och cidern gjorde sitt. 
Och kärleksfull som jag alltid blir med alkohol i kroppen så löste det sig med Ida♥. Till och med andra problem är ur världen tack vare gårdagen. :)
Sen kom älsklingen på ett kort besök och allting avslutades med en liten bilfärd hem till lindö. 

Söndag:
♥ Tiiidig komfirmation för Robins lillebror, som jag inte mådde toppenbra på.
♥ Buffé som jag inte heller mådde toppenbra på. 
♥ Plugga som jag inte mår alls bra av..
♥ Sova som jag nog behöver. :)

Det ska jag göra nu! Nattinatt!

Saknar Malin! 
image82image83
 
Jag gillar det där med peace tecken.:P haha.

Tom säng till mig nu:( Men snart ska jag få en full säng av Robin. Jag älskar dig!

Martina
 

You can kill a lot of time if you really put your mind into it.

Det var precis vad jag gjorde idag. Dödade tid. Jag gick hem till Hedvig och sen tillbaka till stan.

På biologin skulle vi skära i räkor och fiskar, men det blev lite för äckligt så nu ska vi göra det på en datagjord råtta istället. :) Det känns lite tryggare i alla fall.

Sedan träffade jag Hedvig igen, åt på paus och sen fick jag träffa min älskling i några minuter så jag i alla fall fick en puss innan han skulle jobba. 

Nu ska jag fortsätta framkalla mina bilder. :)

Man lär sig vilka som betyder mest, även om det tar lite tid. 

Martina  

Kolmårdensdjurpark

Jag har glömt bort hur kul det är på djurparken. Jag var jämt där när jag var liten men sen tyckte jag att jag var lite för gamla och tuff. :P Nu har jag hittat en aktivitet till i sommar. :)

Dagens höjdpunkter:
♥ Barnens lantgård, tror de där kultingarna, getternas barn, vad de nu heter, tyckte om mig! :D
♥ Sälarnas bo, för där solade Ida och jag:)
♥ Fikastunden med mina pankakor.
♥ Delfinshowen

Dagens besvikelser:
VÄDRET
♣ Mitt gröna te som smakade varm choklad.
♣ Jag såg inte till en enda giraff.
♥ De som satt bakom oss i publiken på definshowen var sjukt jobbiga.image78
Ida gillar delfiner. Jag gillar en liten getunge.Delfinshow.


Nu måste jag plugga och städa och sakna Robin. Stackars, stackars mig.


/M

"Kan inte sätta fingret på det"

Det är något deprimernade över den här dagen. Både Ida och jag upplever samma känsla men det går liksom inte att sätta fingret på vad det är. Och nu är jag sjukt hungrig.
Jag längtar med hela mig till ikväll.

Dagens fras: "jag har ett födelsemärke i ljumesken som ser ut såhär" ( ritar ett sträck)
Dagens lunch: Inget, men det skulle varit mald kyckling (?) i en liten klump i matsalen. Kändes inte jätte frestande.
Dagens vill ha: Två faktiskt, det första: Robin, det andra: mat på la uva.

Valborg är en mysig högtid och den spenderade jag hemma hos Adolf. Först kändes det lite ensamt att vara ensam tjej men det löstes sen när Sanna kom och sen många andra trevliga tjejer. :) 

Det bästa av allt var att jag fick vara med min älskling. 
Det äckligaste var att han åt en vitlöksbaguett som var fryst i mitten. :)
Det mysigaste var vägen från taxin till huset. :)

Nu ska jag jobba på med samhällskunskap. 

Martina