Stress-update

Igår var det en mysig kväll med pick nick och trädgårn en stund. Sen gick jag hem, och för att jag inte skuolle bli rädd (eftersom jag sov ensam) kollade jag på scrubs tills jag somnade..

Just nu kliar det över hela kroppen eftersom jag bestämde mig att trotsa min allergi och smörja in mig med lite dove (med inbyggd brun utan sol i igår natt) Men jag känner ändå att det nästan kan vara värt det. Balen är ju ikväll!

Jag har SÅ mycket att göra nu. Just nu är jag på skolan och lämnar mina böcker och sprar mina arbeten eftersom de annars kommer att raderas. Jag skriver ut lite bilder på balfrisyrer som jag tänkte visa frissan. Jag har en klänsla av att hon kommer att bli väldigt förvirrad av mina önskemål..

Jag ska snart åka till söderköping för att hämta min klänning och sminka mig.

image355
 
I: Jag tittar på månen..
I: Ahh, jag är ju själva månen..

Hej student!

Idag smäller det. Jag sitter med ett glas vin och lukar flower bomb hemma hos Frida. Ida kommer snart och vi ska gå upp till De Geer om 10 minuter för att sjunga och inviga våra vita mössor som legat i en kartong länge.

Men ändå kan jag inte riktigt vara helt glad. Om inte mina vänner mår bra och är helt glada så gör inte jag heller det. Jag fattar inte hur folk kan göra som de gör. Jag är ändlöst lycklig att det inte gick värre till.

Hejdå Degeräckelgymnasiet!!!!!

M

image374
Hahah, okej, fokusera er på ansiktet här... Hon är världens sötaste i alla fall!

Mösspåtagning

Imorgon smäller det. Det känns som att mössptagningen kommer att vara ett litet symboliskt skott för att studentveckan börjar på riktigt. 

Mitt studentveckaschema.. än så länge.  
Tisdag: Middag med Ida och Frida på bomull
Onsdag: Mösspåtagning + Fest!
Torsdag: Ta kort samt grilla(?)
Fredag: Bal!
Lördag: Förslag..?
Söndag: Otten brännboll! 

image277
Imorn åker mössan på påriktigt och den är där för att stanna (ett tag)! 

Superwoman

Jag och Hedvig har båda reflekterat över att vi har sjukt snabba reflexer. Den här reflex egenskapen har i smyg lett till att båda tror att vi har någon slags dold kraft. Och nu när båda har tänkt på det förstärker det ju bara våra misstankar om att vi är lite övernatulriga, det ligger i släkten. Haha.

Nu känner jag västa pressen att jag måste fånga det jag tappar nästa gång. :)

Idag testade jag min balklänning för näst sista gången och det känns bra. Nu ska jag jobba på brännan och imorn säger jag hejdå till mitt råttfärgade hår, och hej till blont hår.

Nu ska jag titta på tv och njuta av att jag FÅR titta på tv utan att få dåligt samvete. Sen ska jag äta rabarber+blåbärspaj med vanlijsås. mmm. Jag förstränger balen en stund.. :)

Imorgon funderar jag på att åka till linköping med Robin. Om jag får låna bilen. 

Men GUD vad tråkigt jag skriver. 

Hejdå alla coola! 

image373

Lördagens studentskiva

Min partykväll började på make up store. Mina känslor inför att blir sminkad där har verkligen varierat. Förra gången jag sminkade mig där blev jag så missnöjd.

Det jag ville ha: En naturlig sminkning med aprikosa färger
Det jag fick: Ett guldansikte med illorange ögonskugga

Men den här gången blev jag verkligen nöjd och jag köpte med min tre ögonskuggor och ett läppglas. Kvällen fortsatte hemma hos Frida med rosèvin och alla fina tjejer. Vi gick sjungandes på studentsången vidare till trädgården. Alla jag känner och några till var där. Det var sjukt bra student-stämning och varje tal avslutades med: Sjung om studentens lyckliga dag...   

Min kväll slutade, trumvirvel, Tada: På otten. Det var inte speciellt roligt, vilket inte förvånar mig. Men min kväll kändes ändå lyckad och jag ser fram emot studentveckan ännu mer nu. 

Idag vaknade jag upp med den västa baksmällan jag någonsin kännt. Det värsta är att den inte är över än. Jag fattar inte vad som har hänt jag brukar nästan aldrig bli bakis. 

Ikväll ska jag jobba.....

image372image371

Nu ska jag baka björnbärspaj med vit choklad!

ÄNTLIGEN!

Jag är klar med skolan. Aldrig mer ska jag besöka De Geer. (Förutom att jag måste göra det nästa vecka) Alla ni som hade tänkt börja där nu när vi slutar. Tänk om! Välj inte De Geer, jag lovar att ni kommer ångra er. (nästan alla)

Idag gjorde jag sista provet i religion och mitt sista gymnasieprov över huvud taget. Det känns lite blandat. Skönt eftersom det är över men ändå har jag ångest för nu kan jag inte påverka något mer.

Nu sitter jag på mammas jobb, har städat och tänker snart gå och välja ut en ny tandborste till mig själv. Jag såg i ögonvrån att det fanns en ljusrosa, jag tror den kan bli mitt val. :)

Sen ska mamma och jag hämta min balskor (!!!) och sedan på museeum. Ah.

Detta ska jag nu unna mig:
♥ Festa utan att tänka "åh nej jag måste plugga imorn"
♥ Titta på TV. Jag ska börja följa varenda serie, för det har jag tid med nu. Bl.a. våra bästa år. :D
♥ Läsa en bok för nöjets skull. Ja!!
♥ Shoppa upp min student budget :D

Förresten, jag har fått mitt körkort. Jag ser ut som en fjortis. Liknar kissies kompis Fanny. MEn nu slipper jag i alla fall gå in med min pass-bok på varenda uteställe som en nyfylld 18-åring. :D

Ha världens bästa fredag, det ska jag ha!

Valsträning

Ja, men jag tror att jag kommer lyckas skrida fram ganska okej på dansgolvet. Jag har ju dock inte testat med en fotlång klänning och 10cm höga skor till ännu.. men,.. Jonas kanske kunde sluta nynna till musiken också kanske.. :P

Jag kan också lyckligt kryssa för ett till prov eftersom jag är klar med psykologin idag. Jag tror det gick bra men eftersom jag har pluggar tills mina ögon kliar kan jag vara värd det. 

BARA EN GREJ KVAR! Religionen.. must.. have.. mvg

Nu ska jag och Robin äta snart och sen åka hem och plugga. Jag ska passa på att ropa lite och kanske leta lite efter min katt som är spårlöst försvunnen. Jag saknar faktiskt honom. Haha, där kände jag mig som en elev på en jordbruksskola vars största intresse är hennes marsvin hampus.

Som Ida och Nelson i simpsons brukar säga, smell you later!


Gröngrå

Rubriken är en beskrivning av min ansiktsfärg. Det var mammas första kommentar när hon såg mig. "Oj, du ser alldelses gröngrå ut i ansiktet!" (Hedvig, känner du igen dig?)

Trots att jag känner mig lite förolämpad eftersom jag helst inte vill vara gröngrå på balen om en vecka kan jag faktiskt hålla med mamma. Efter den där förskräckliga kycklingsalladen i skolan och tillsammans med mina utbrändhetssymtom stämmer fakiskt min ansiktsfärg ganska bra överens med en smutsig, grön heltäckningsmatta.

Schema för resten av veckan
♥ Sola, sola, sola
♥ Hämta mitt fJoRtTiZzZ körkort
♥ Plugga psykologi & religion
♥ Träffa Robin
♥ Jobb x 2
♥ Studentskiva + sminkning

image364
Jag och onko


Hej hopp gummiträd

Insperationen till ordet gummiträd kommer ifrån att Ida trodde att alla träd på promenaden skulle bytas ut till gummiträd efter en liten missuppfattning i komunikationen mellan henne och Frida.

Jag har inte alls varit så effektiv som jag önskat. Jag somnade, vaknade, åt rabarberpaj och nu sitter jag här med många sidor psykologi framför mig. Jag kan nog glömma att jag ska hinna träffa robin i veckan..

Men det ALLRA största frågan av allt. Varför har jag så mycket at plugga?
(En fråga som jag tror att endast Ida och hedvig kommer att förstå.)

image361image362image363


Ett anonymt hatbrev

Vissa lärare på vår sönderklottrade, snuskastade, kiss-på-hantagen- toaletter-utan-lyse, papper och tvål - skola borde ha dåligt samvete. Vissa får många att må dåligt och inbillar elever att de inte kan någonting. Jag har fler praktiska exempel på detta än vad jag kan räkna på min fingrar och tår. När jag slutar skolan ska jag aldrig återvända till De Geer för att hälsa på. Jag rekomenderar ingen att börja på De Geer.

Idag har det varit en ganska bra dag, trots att jag har varit trött eftersom jag pluggade till två igår och gick upp vid sex. Jag har kännt mig väldigt ful men det gör inget för jag har så mkt annat i min hjärna nu. Presentationen av mitt arbete gick bra och det är skönt att det är över.

Mina balskor är beställda, min studentklänning är köpt, min balklänning är snart klar. En balväska kvar.. Förslag?

image360
Nästa helg ska vi partyposa till det igen på skivan. Efter nästa helg är det party och frihet för
hela slanten, både bildligt och bokstavligt talat. Ida är min bästis!
 

Moamartinssonvandring

Jag är riktigt nöd med helgen. Mina fina flickor kom och hälsade på hemma hos mig och vi hade en trevlig kväll. Efter en bilresa, som jag kände mig lite illamående på, var vi framme i norrköping och redo för en utekväll. Jag drack 1234 glas vatten och vaknade ganska obakis på söndagen.

Idag kl 14 bär det av på vandring med klassen. Jag kan inte påstå att jag känner någon speciell dragning till den här lilla utflykten. jag har lite för mycket att göra för att kunna koncentreara mig på sånt.

Den här förmiddagen ska jag spendera i skolans datorsal skrivandes på mitt psykologiarbete som blir allt annat än. bra. Herregud vad negativ jag är. Det finns faktiskt roliga saker också.

Veckan i korthet:
Måndag: Inlämning av psykologiarbete + religionsplugg, Moa Martinssonvandring
♥ Tisdag: Plugga på psykologiprov (+ träffa Robin?)
♥ Onsdag: Psykologiprov + plugga på religionen
♥ Torsdag: Plugga religion
♥ Fredag: Religionsprov + STUDENTSKIVA (!!) + sminkning
♥ Lördag: Jobba
Söndag: (Om jag inte har kompletteringar) FRIHET, vilket innebär att jag har tid att kolla på TV eller läsa en riktig bok (är medveten om att det låter lite nördigt, men jag ser faktiskt fram emot det)

Ha en bra måndag!


Studentklänning!

Nu kan ag stryka ännu ett måste från listan: utspringsklännningen. Jag har hittat en jättefin på La louise! PLUS att jag har hittat balskor, men de måste butiken beställa hem i min storklek, så jag har dem inte hemma. Det känns skönt att vara klar med den biten. En väska till baln saknas nu. Förslag?

Nu är det snart dags för att jobba. Jag ska vila lite och sedan ta en stor kopp kaffe. Jag har en lång natt framför mig trippandes på skor som är lite tunna som ett A4 pappersark. 


Nästa problem: Kläder till morgondagen är ett stort frågetecken. VAD SKA JAG HA PÅ MIG?

image359
Ett litet återanvädbart partyfoto. Två år gammalt?

 

Ministerrådet, försvinn!

Nu kan jag äntligen stryka för samhälssprovet från min lista. Jag har bara tre uppgifter kvar till friheten: Religionsprov, Psykologiprov och psykologiarbete. Det ska jag sätta igång med i helgen. Inte en lugn stun. FÖRUTOM om fem minuter för då ska jag kolla på våra bästa år.

Vad ska alla andra ha för sig i helgen? Jag hoppas att ni är lite laddade för helgen tjejer!

image358
Imorn ska vi inte äta räkor, men vi ska dricka vin! :)


Latte med vit choklad

Jag längtar till jag och Ida och Frida ska sätta oss på waynes på håltimman och dricka latte med vit choklad smak. Det var så länge sen och idag är det waynes väder.

Jag hoppas att helgen kommer att bli lyckad:
♥ Linköping- studentklänning, balskor
♥ Jobba..
♥ Kalas med alla fina flickor! (nästan)

Nu är det inte långt kvar. Jag räknar ned!

image353

Jag är sååå lycklig!

Vill ni veta varför?

Jo för att jag har tagit körkort! Idag och jag var så nervös att jag skakade och tappade min lunch, en macka, i marken. Så jag körde på tom mage men nu ska jag fira genom att gå och äta:) Sen ska kag hämta pojken i norrköping och avsluta kvällen med att plugga.

JAJAJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!


Desperate + mango

Det är ett mycket bra program även om jag inte följer varje avsnitt. Jag satt i soffan med mango och hallon och vanlijkesella a la Idas mamma.

Jag känner mig sjukt oeffektiv och dålig på allt just nu. Jag har inte pluggat så mycket som jag borde. Fy mig.

Nu ska jag ialla fall sova och sluta oroa mig så mycket om allt. Hoppas jkag slipper drömma en utmattande dröm inatt. OM jag gör det lär ni få reda på det imorgon. (Jag förstår att det måste vara intressant :P)

image357
Längtar lite efter Robin.
 

Er tycker jag om mycket!

image355image356

Städdags

Tisdag igen. Då jobbar jag en stund med att städa. Väldigt utvecklande jobb. Det känns som att man kan utvecklas inom företaget!
 
Jag vill inte plugga och jag vill inte ha krav och vara orolig.

Jag vill åka bil och shoppa i någon rolig stad utan att tänka på skolan, jobb, pengar eller andra begränsningar. Det kan gärna få vara fint väder och sommar och jag kan gärna befinna mig på en uteservering med en latte.
Då skulle jag vara nöjd!

image353image354


Jag är så HIMLA avis!

image351
Exakt såhär vill jag se ut på min student. Brunbränd, snyggt sminkad, fräsch hy, och våfflat hår
men bara på en lite platt del av håret. Jag älskar verkligen piercing. Särskilt i läppen sådär. Sjuk sexigt.


Nu ska jag plugga!

Godmorgon muntergökar!

Jag drömde så konstigt inatt. Jag är helt utmattad. Jag befann mig i mitt gamla hus med Ida. Våra grannar hade knark som jag såg när de hällde ut i rabatten. Då ställde jag mig brevid och hällde snö på knarket så att de inte skulle kunna skilja på knarket och snön. Men Ida fattade inte att det var knark. Ja, okej, det kanske inte lät så jobbigt men det var det. 

Nu står jag här och funderar vad min dröm skulle kunna symbolisera, samtidigt som jag inte befinner mig på min samhällslektion, eftersom jag har prov. Ett oförberett som jag verkligen inte kan. Tyvärr. Och jag har hemskt dåligt samvete. 

Nu ska jag gottgöra min synder genom att fortsätta plugga. 

  

Klart slut!

Nu orkar jag inte mer. Den kanske inte är så bra. Men nu får det räcka. Godnatt!

Snart klar logg!

Äntligen är jag snart klar med den här förbannade loggboken. Jag förstår inte syftet jag tycker boken är ful. Jag skriver slarvigt i boken och jag kommer ändå inte få bra betyg på projektet. Ändå sitter jag här och har gjort det hela kvällen med näsan precis över ett papper med ränder som luktar bläck. Hela min högra hand är blå och grå (blå från bläckpennan och grå från blyertspennan, eftersom det helst ska se ut som att jag har skrivit allt på olika dagar)

Nu är det snart över i vilket fall. Bara resten kvar.

Då ska jag mysa ned mig i sängen och sova ääända till sju imorgon bitti. Yeah, sju-sovare.
 
Okej, sorry födelsedagsbarnet: 22 maj. Där har du det!  

image350
Min sjukaste fylla i mitt liv.
Det kan ni nästan gissa om ni kollar på kortet och mina oförklarliga dansmoves. Alla andra förbereder sig för kort-pose. Vad gör jag? Svar: Robotdansen. Varför liksom? Gud vad jobbig jag var den kvällen. Dessutom var det typ första gången jag träffade alla andra på bilden, utom ida. Lite nervig kanske?
Det fina halsbandet som hänger runt  halsen: Borta. Den tröjan som jag hade när jag gick hemifrån: Fanns inte kvar när jag vaknade. Idas linne: Bandet sprack. Mitt förskräckliga kissie-löshär hängde ungefär vid mina vader när jag vaknade.  Den explorerflaskan som står på bordet. Updrucken. Av? MIG, endast mig nörsköljd med vin.
 


Omvändning

Okej, nu återvänder jag till att pepepa mig sjäv. Haha lite labil. Men jag har precis pratat med Ida och då brukar det alltid kännas bättre, vilket det gör nu.

Jag har ju ändå en massa att se fram emot om man kikar i min kalender:
15/5: LÖN!
17/5: Ida fyller 19 + Party!
21/5: Friluftsdag
23/5: Sminkning
23/5: Studentskiva!
26/5: Betyg sätts
26/5: Mitt hår ska slingas och klippas!
28/5: Mösspåtagning
29/5: Grill hos mig
30/5: BALEN
31/5: FEEESSSTA!
1/5: Ottenbrännboll
2/6: Lärarmiddag
3/6: Middag med klassen
5/5: UTSPRING
5/5: Bord på Palace med flickorna!

Jaa, ni som känner er deppade. Titta bara på listan och känn håret ställa sig upp på armarna.  


Mest gamla favoriter, jag vet. Men som sagt en favorit är ändå en favorit.

panik-ångest-psykos-instabil-attack

I det här otroligt härliga tillståndet befinner jag mig nu. Det poppar upp grej efter grej i mitt huvud som jag verkligen måste göra. På min lilla "check-lista" har jag lyckats uträtta tre saker, varav en var att sola. Jag är bara SÅ effektiv och bra idag. Jag har lust att spy.

Den här kvällen ska fyllas av:
Plugga samhäll- politik i Sverige
Plugga samhäll- EU
Skriva festtal (Någon kreativ själ som har ngn idé?
Skriva klart loggboken
Plugga psykologi

Oj, vad jag inte kommer blanda ihop allt. Känns bra gånger tusen.

(Jag glömde skriva att jag bara skrev den där kommetaren bara för att jag är så himla avundsjuk på Ida och jag vill också ha mazza med coola fanz)

image343image344
Känner att jag vill ha min syster här, som jag jämt tjatar om eller gärna befinna mig helt bekymmerslös på
Dominikanska Republiken med en tropisk frukt i ena handen och en alkoholfri drink i den andra.

Okänd äcklig man.

Han bor mitt över gatan. En brunhårig man eller kille eller vad man ska säga. Jag har väldigt svårt att avgöra hur gammal han är. Allt ifrån 25-45. Så fort jag går utanför dörren står han där och vinkar eller knackar eller bara iakttar mig.

För någon veckan sedan låg denna man i rabatten utanför oss och skrattade så att han inte kunde andas och hela han skakade av skratt. Han plockade alla tulpaner som han nådde liggandes och satte bakom öronen. Sen tog har en cigg och fimpade i de tulpanerna som var kvar. Han avslutade sin lilla mys-utflykt i rabatten med att ta ännu en tulpan, sätta den bakom örat och spegla sig i en bilruta. Han var tydligen nöjd med sig själv för han gjorde tummen upp åt sig egen spegelbild och gick hem till sig. 

Ida har fått två personer som tycker om hennes blogg. Lyllo henne!   

Jag borde plugga men nu ska jag istället slå på TV:n och orientera mig bland kanalerna.

image342
Funderar på att poppa lite pop corn till mig själv.


Days of our lives

Jag stannade hemma från skolan idag. Jag har lite ärenden att uträtta. (Okej, jag erkänner att det var en dålig ursäkt för att dämpa mitt dåliga samvete.) Trots alla mina otroligt viktiga ärenden som fick mig att stanna hemma idag kan jag inte missa days of our lives kl 09.50 samt 12.50.
 
Tankar om dagens första avsnitt:

♥ Alla män i serien går jämt och ständigt barbröstade i programmet, Lucas, Rex, shawn, Patrick, john, Bo.. ja.. alla. Detta noterade också tjejerna på days-bloggen. '

♥ Ännu en tanke: Varför ställer alla så många retoriska frågor? "Hur många mer i Salem ska dö?" eller "Vem ska dö härnäst" eller "Who is the salem stalker?" Och varje sådan fråga följs av en lång tystnad med lite olika ansiktsuttryck och slutar med ett snyggt byte av scen. Svaret får man 23198 asvnitt seanre.. 

♥ I dagen program sa Roman: "Oh man" vilket översattes till "Fy fanken". (Också detta lade daysbloggen märke till)

Längtar tills klockan blir 12.50. !
  

aaammmeh

Det är ju jätte dåligt väder nu. Det är bara att dra på sig långbyxorna igen. snälla snälla gör så att det blir fint på lördag och på studenten.

Veckan i korthet:
Körlektion
Linköping?
Klar balklänning
B- day party för mig och (mest) Ida!
Psykologiprov
Psykologiarbete

Inte så upphetsande vecka kanske...
 
image341
Ida på avslutningen efter ettan med betyden i handen. Hett!

Psykologisjukanmälning

Tyvärr, sirkka Lisa. Jag KAN inte gör psykologiprivet imorgon. Det är omöjligt att hålla mig vaken. Dessutom är det parlamentet nu och det tänker jag se. Så det blir helt enkelt en liten sjukanmälan imorgon. Åh, jag som redan varit borta mycket nu. Men jag måste få mvg på det här provet. Måste!

Så, nu när alla glada har fått reda på den otroligt nödvändiga informationen tänkte jag slå mig ned i soffan och titta på parlamentet.

Hej!

Sommarfest

Det var en lyckad kväll igår. Picassovinet slog till med lite mer kraft än vanligt och därför blev det lite för mycket av det goda, fyllan alltså. Om jag gjorde något opassande kan någon gärna få fylla i mina minnesluckor som finns spridda under kvällen.
 
Jag träffade många gamla vänner och många nya. (Förhoppningsvis.) Massor med söta och trevliga tjejer gjorde så att min kväll blev rolig och lyckad!
Tyvärr har jag glömr usb sladden hos pappa så bilder kommer senare

Imorse, fortfarande på ostadig ben, (bakfull) befann jag mig hos sömerskan och testade min klänning för andra gången. Jag är tveksam. Till modellen, färgen gillar jag. Men om jag kunde ändra modellen så skulle jag. Det är för sent nu dock. 

Nu ska jag fortsätta med min effektiva pluggningsmetod: Läsa tre meningar i psykologiboken och sedan somna, vakna upp läsa tre tader till, somna, vakna och få panik. Jag kan lära den som är intresserad av min metod: Se till att ha ett prov (gärna dagen efter du börjar plugga) Var ute och festa dagen innan och bli full, ett plus i kanten om du är sjuk. Börja läs i boken på morgonen dagen efter partykvällen. Så, inte så svårt. 

image340
Jag vill tillbaka till igår och sitta i solnedgången
med ett glas rosevin och prata.

   

Sommarkväll x 2

Igår var en mysig kväll med några tejer från min gamla högstadieklass. Vilka goingar! :)
Vi grillade, åt potatissallad och drack bål. En lyckad och mysig sommarkväll! Sen bar det av till Otten för jobb. På kvällen dunkade det i huvudet och jag kände för att sova och sitta ned hela tiden. Det slutade med att jag gick hem tidigare och sov hela natten. 

Nu ska jag spendera min kväll i abboreberg tillsammans med nära och kära och rosévin. 

Imorgon ska jag testa min balklänning igen, vilket gör mig nervös eftersom jag inte är särsklit nöjd med den. Jag ångrar modellen men älskar färgen. Ja, vi får väl se hur jag känner imorgon. 

Dags att springa till bussen. 

Ha en trevlig lördag!

M  

Min fortsättning...

Vi beger oss hem till mig. Idag luktar det inte kärringmutta (hönsbajs) som det har gjort de senaste dagarna här i byn. Det har berott på att någon bonde gödslar, för de som inte räknade ut det själva, men jag hoppas det är över nu.

I korthet: Vi solade en stund, åt lite grann, jag gick en promenad i trädgården, Ida kollade på, vi pluggade, Ida somnade.

Nu är det snart dags att hälsa på mina gamla klasskompisar en stund innan jag ska jobba. Det blir trevligt!

image339
Sen ska jag hem och sova hos Robin efter jobbet.

Min början på fredagen

Dagen börjar inte bra. Jag vaknar av att jag känner mig kvävd, vilket beror på att jag är täppt i hela näsan och på grund av övertrycket i mitt huvud klämms några tårar ut ur ögonen. Jag försöker titta på klockan men mina ögon är för små för att se något. 07.20. ÅÅh, jag har försovit mig. En kort sekund funderar jag på att ligga kvar. Men nej, nu ska jag vara duktig. Jag tvingar mig upp ut sängen, äter jordgubbar som inte smakar någonting med fil som smakar luft. Springer till skolan. 

När jag äntligen kommer fram till skolan helt äcklig och fortfarande med tårar rinnande ur ögonen får jag beskedet att jag inte behöver vara pålektionen. Jag irriterar upp mig till max och beger mig hemåt. Våra bästa år får mig att lugna ned mig lite. 

Nu ska jag snart åka hem, äta frukt och sola och plugga litegrann.

 
image335
  
Jag och Systerbröli

Mellanperiod

Nu är det ett sådan vänder så man inte vet om man ska klä av sig eller inte. Barbent eller byxor, jacka eller inte, linne eller tröja? Jag har problem att klä på mig helt enkelt . Hur gör ni? 

Idag ska jag och Ida shoppa lite kläder som vi behöver men som vi inte har råd med. Och egentligen inte tid med heller. Jag ska nog ta en stor kopp grönt te på fräcka i solen också. Det tycker jag om!

image338
Haha, så himla coola vi är på den här bilden. Och vi har
väldigt bra hållning. Super tufft.

Årets första dopp!

Japp, tro det eller ej. Jag badade idag! Jag var ute och sprang och sen hoppade jag i Lillsjön. Så himla härligt så jag hade lust att springa ett varv till men jag är ju tvungen att hinna med lite psykologipluggande också.

Jag MÅSTE hitta en utspringsklänning. Är det någon som har sett någon fin?

Jag tror att det kommer bli en bra helg:
♥ Grill med 9 c
♥ Jobba
♥ Linköping?
♥ Sommarfest!
♥ Pluggasöndag

Jag har lust att kolla på våra bästa år..

image337
Jag, Lisa och Maja i plurret för snart tre år sedan..


Jag har världens finaste syster

image333image334

Utan min syster vore jag ingenting. TUR att du finns!

Hippie

Nu har jag precis plockat fram några hippie-flower power kläder (blommiga byxor, vit blom-blus, pannband och trähalsband) inför vår engelska presentation imorgon. Det känns lite mer motiverande att göra något praktiskt också. Dessutom kan det kompensera lite för min otroligt svaga teoretiska del. 

image332
    

Nu!

Jag ska testa det där med självpeppandet igen. Jag tror att det kan hjälpa. Jag orkar inte vara nere för det försötr verkligen allting. Jag längtar tills jag ska vara med Ida för hon gör mig alltid glad och gör så att allt känns bättre.
Martina♥Ida (jag är kär i dig) :D

image234
Här kommer en utklädningsbild på mig och Ida i vuxet, men inte nyktert tillstånd.

DEPP

Jag känner mig nere. Är ledsen.

Parlament + Rabarber

Japp, snart ska jag sätta min i soffan, kolla på parlamentet och äta rabarberpaj med vanlijsås. Efter det ska jag RÅplugga. Så jag får klart det här himla arbetet och det där himla äckliga talet någon gång.

Jag är helt handikappad utan min bok som jag skriver upp allt i. I den finns mina listor på vad jag ska göra, vad jag ska köpa och vad jag ska plugga. Nu vet jag ingenting av de där sakerna och jag kan inte stryka för saker heller, fast jag har varit duktig och utfört något. Känns inte bra att det ligger där kvaglömd i mitt skåp!

Blä för plugg!

Martina

RUN

Så, nu har jag, Mamma och Håkan varit ute och sprungit.. (notera att jag utan att tänka på det skrev mamma med stort M som om hon verkligen skulle heta det, Ok, jag trodde det när jag var liten, men nu är jag ändå 19 år. )

Jag testade spåren här i Jursla och konstaterar att de var riktigt bar att springa i. inte allt för många, långa uppförsbackar.

I löpspåret där Håkan springer 5 meter före mig och mamma som får springa i håkans kroppsfläkt:

Håkan: Åh, vad det luktar sommarglänta här!!

Martina tänker samtidigt
UUh, vad det lukat svett här, hur kan det fläkta in under håkans armar och sedan blåsa in i min näsa? 

Jaja, nu sitter jag här med mitt rödsprängda ansikte och blött hår som jag har borstat i en snygg platt mitt-bena-frisyr. Jag känner mig het...
 
image331
Idysen och jag igår innan det slog till på otten!
(Måste jag alltid luta mig framåt, så mitt huvud ser gigantiskt ut mot de andras?)

Hej så länge!

Hej allihopa!

(Jag börjar med frasen som de stora tuffa bloggarna älskar, (kissie och hennes kompis fanny)

Här sitter jag och försöker skirva ett arbete, eller jag har inte börjat, men JAG SKA!

Gårdagen bestod av ett oväntat party. Jag blev upphämtad av Söt-Anna som satt framför ratten med Ida brevid. Vi åkte till Anna och svepte lite öl och vin. Vi tog oss sedan ned till Otten och satt där ensamma i lougen eller vad man ska säga och drack öl och åt jordnötter. (Det skulle Hedvig gillat, haha)

Sen spenderade jag några av mina pengar på alkoholhaltiga drycker och det gjodre så att jag kunde dansa på ganska bra. Idas spenderande på alkoholhaltiga drycker hade itne ritkigt samma effekt. Efter ett tag kunde hon inte danska mer och jag spenderade resten av kvällen med att försöka få i henne vatten.

Nu, allihop, ska jag plugga tills jag somnar.

Förresten, någon som varit på en högtid någongång och hört ett bra tal? Jag ska skriva ett högtidstal och har ide-torka. Ah!


image330
Jag och min älskade Sisela K!

Stockholmen

Mina planer gick i lås tillslut och jag var i stockholm idag. Det har varit en bra dag även om jag inte hittade det jag letade efter. Köpte rosa chinos a la blondinbella och en blå klänning.

Funderar på att åka till Linköping någon dag och leta efter mitt riktiga syfte med min resa till sthlm: En studentklänning till utspringet och balskor. Någon som vill följa med?

Ikväll är mina planer lite oklara än så länge. Kanske hemma kanske party. :)

Ha en bra lördag!

M


Talang

Nu sitter jag här framför TV:n med datorn i knäet ich kollar på talang. Jag är inte SÅ imponerad av dagen utbud, två tjejer som knäppte med öronen, en barnkör och en arab som hade sex med en tygdocka.. nja. 
Bäst tyckte jag om stockholms-trollkarlen..

Imorn vet jag inte riktigt om planerna håller. Ingen som kan följa med mig till Stockholm. :(

Jag MÅSTE ha:
Balskor
Studentklänning
Lägglans
Vanlig klänning
     
Så det så!


image329

Trädgårn blev Fräcka

Igår var det bestämt att några av oss i NS3A-B skulle ses på trädgårn. Men! Vad möts jag och Frida av? En stängd järngrind.. Jaha.. Jag och Frida och Ida fortsätter till Fräcka frökens.
Frida- ett glas vin. Ida- en stor stark. Martina- en blåbärspaj och grönt te. :) 
De andra dök aldrig upp men det räckte gott och väl med mina älsklingar F & I!

Jag var hemma vid elva och somnade direkt. 

IDAG MÅSTE JAG PLUGGA! Kom igen, ryck upp mig, ta mig i kragen! (Jag har fått för mig att det ska gå bättre att komma igång med pluggandet om jag bara pepp-talkar mig själv lite)

Imorn Stockholm!

image325image326
image328

Ja, det stör mig. Men jag tror det försvinner snart. 

Hej spegelbild

Vissa stunder är det verkligen förskräckligt att se mig i spegeln.

Min första kommentar när min blick mötte spegeln denna vackra första maj:

"Jaha, såhär såg ju inte mitt hår ut igår. "


Majs första

Mitt första blogg inlägg i Maj månad. Det känns bra. jag har längtar efter Maj 2008 sedan jag började gymnasiet 2005.

Jag har en känsla av att det här kommer att bli en festlig månad.

Idag ska jag påbörja mitt historiaarbete som ska vara inlämnat på måndag. En jämförelse mellan mentalsjukhus idag och förr. Super intressant.

Min valborg var... bra. Tror jag. Jag, Ida, mickis, Tove, Malin och Johanna åt en varsin kycklingfilè på durkslaget (Falukorv?). Sen bestod kvällen mest av att jag drack vin i stora mängder. Jag och Ida delade på tre flaskor. Aj.
Kvällen fortsatte och jag befinner mig plötsligt på otten? Varför?
Ida hittar en man från Irak som absolut inte är bra på svenska men Ida berömmer honom hela kvällen för sina talanger inom det svenska språket. (Han hade bott i sverige i bara 8 månader, dock)

Dags att sätta igång och jämföra mentalsjukhus. Oj, kan knappt bärga mig.

image324
En sch..shh.. sjukt tuff bild på mig när jag gick i åttan (tror jag). Med mina perfekt snygga
plockade ögonbryn och ögonfransar som jag har målat på tre(ttio) lager mascara och för
att toppa det, ett hudfärgat läppglans.